Duminică, fostul consilier local și-a anunțat demisia din Comitetului Executiv al partidului, părăsind în același timp și statutul de membru al POL.
În motivarea deciziei sale, Hermann spune că “a fost o decizie la baza căreia au stat motive complexe și care s-a conturat în timp. După cei aproape doi ani petrecuți în Consiliul Local al Municipiului Tîrgu Mureș, perioadă care pentru mine a impus un grad de uzură și un sacrificiu imens, am luat decizia ca în următoarea perioadă să mă concentrez mai mult asupra vieții mele profesionale și private. Misiunea mea aici a luat sfârșit. A fost un vis frumos…poate doar o iluzie. Adio POL!”
Plecarea lui Hermann din rândurile Partidului Oamenilor Liberi vine la aproape patru luni de la demisia acestuia din Consiliul Local municipal Tîrgu Mureș.
Partidul Oamenilor Liberi este una din cele patru formațiuni reprezentate în CL Tîrgu Mureș, alături de UDMR, PNL și PSD.
La alegerile locale din 2016, POL a obținut 10,6% din voturi și dreptul de a fi reprezentat de trei consilieri locali.

Articolul precedentCentrul de pregătire în simularea medicală din Tîrgu Mureș a devenit primul centru acreditat internațional din România
Articolul următorConferința Națională de Cardiologie „CardioNET” de la Tîrgu Mureș – organizată în premieră sub auspiciile de Societății Române de Cardiologie și ale Societății Maghiare de Cardiologie