Care au fost primele afaceri după 1989. Cine a profitat de evenimentele din decembrie? Ce băieți șmecheri au avut banii la saltea și au pus mâna pe marile afaceri ale României. Cine a beneficiat de relațiile externe din timpul comunismului. Primele privatizări, marile țepe date României. Toate legăturile periculoase dintre milionari și politicieni care au ruinat țara și au distrus industria românească.

1990, anul 0. Care a fost primul program de guvernare al României de tranziție? Privatizarea post- comunistă între jaf și devalizare. Cum s a transformat procesul într-un jaf nesfârșit și sistematic. Companiile privatizate au ajuns rapid la faliment și au sfârșit prin a fi vândute, bucată cu bucată, la prețuri mult mai mari decât la achiziție. 58 din 1991. O lege care a marcat evoluția economică a României în ultimii 30 de ani. Cuponiada o istorie răsunatoare. Dezvăluiri senzaționale doar la Culisele statului paralel cu Anca Alexandrescu de la ora 18!

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 144. Șoșoacă lovește din nou: gest controversat după ce s-a cocoțat pe o statuie
Articolul următorRaluca Turcan: „Începem procesul de recalculare a pensiilor pe o nouă lege”