Contextul geopolitic oferă României posibilitatea de a dezvolta parteneriate cu jucătorii din industria mondială de apărare pentru a atrage investiţii importante în ţară, a declarat, luni, ministrul Economiei Florin Spătaru.

„Am participat astăzi alături de premierului României, Nicolae-Ionel Ciucă, la o întâlnire cu Raymond Piselli, vicepreședintele pentru afaceri internaționale al companiei Lockheed Martin, pentru a analiza evoluția situației de securitate din regiune. Contextul geopolitic oferă României posibilitatea de a dezvolta parteneriate cu jucătorii din industria mondială de apărare pentru a atrage investiții importante în țară”, a declarat Florin Spătaru, potrivit unui comunicat.

Totodată, în cadrul întrevederii de la Palatul Victoria s-a discutat și despre participarea companiei Lockheed Martin la expoziția Black Sea Defense & Aerospace 2022 (BSDA), unde urmează să fie prezentat un simulator pentru aeronava de generația a V-a F-35 Lightning II.

Ministrul Florin Spătaru a transmis un semnal de susținere a proiectelor ce pot contribui la revitalizarea industriei naționale de apărare.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentCalendarul înscrierilor la grădiniță. Ce acte trebuie să depună părinții
Articolul următor2000 de tineri sunt așteptați să facă voluntariat la UNTOLD