În intervalul 26 noiembrie – 09 decembrie a.c., în urma acţiunilor desfăşurate în domeniul verificării sistemelor de securitate, de poliţiştii de la ordine publică, au fost aplicate  14  sancţiuni contravenţionale, în valoare de  21.000 de lei.

În perioada 26 noiembrie – 09 octombrie a.c., sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii de ordine publică au organizat, la nivelul judeţului Mureş, 21 de acţiuni, pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective. 

Astfel, au fost controlate 116 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet şi unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unităţi poştale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar şi alte categorii de unităţi.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.000 de lei.

Poliţiştii vor continua şi în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate. 

Articolul precedentPROBLEME LA AUTOSTRADĂ? Astaldi cere extinderea planului de salvare
Articolul următorTîrgu Mureșul deschide o nouă „ambasadă” a României, în Germania