#La data de 25 august a.c., ora 23:50, pe DJ 153A, pe raza localităţii Ernei, un tânăr, de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi intrat în coliziune cu un cap de pod.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a trei persoane, respectiv conducătorul autoturismului şi doi pasageri.

În urma testării cu etilotestul, conducătorului autoturismului i-a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 26 august a.c., ora 00:18, pe strada Pandurilor din municipiul Reghin, un tânăr, de 17 ani, din localitate, în timp ce conducea un motociclu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi intrat în coliziune cu un cap de pod, fiind rănit grav.

#La data de 26 august a.c., ora 18:17, pe DN13 E60, la km 143+100m, pe raza localităţii Chendu, un bărbat, de 36 ani, din Tîrgu Mureş, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, semiremorca pe care o tracta a pătruns pe sensul opus de mers şi a acroşat un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din localitatea Cernavodă, judeţul Constanţa, care a ieşit în afara părţii carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a două persoane, pasageri în autoturism.

Articolul precedentTîrgu Mureș: Începe Festivalul Simfest
Articolul următorAmenzi pentru parcări pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități