Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, cu sprijinul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, din cadrul Poliției Române, au depistat un bărbat, din județul Mureș, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de către autoritățile din Germania, pentru proxenetism.

La data de 25 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Mureş au desfăşurat o acțiune, în urma căreia au identificat și reținut un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Deda, județul Mureș, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

Persoana în cauză era dată în urmărire internațională de autorităţile judiciare germane din data de 19 octombrie a.c..

În fapt, în perioada ianuarie 2017 – ianuarie 2018, bărbatul ar fi beneficiat de suma de aproximativ 39.000 de euro, obţinută în urma practicării prostituţiei de către o femeie, de asemenea cetăţean român.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Inspectoratului General al Poliției Române.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru de 24 ore, acesta urmând a fi prezentat instanței de judecată, pentru validarea mandatului european de arestare.

Articolul precedentEXCLUSIV: Povestea din spatele tricoului „M..E PSD”, de pe Santiago Bernabeu
Articolul următorEXCLUSIV, OFICIAL: TAROM aduce la Tîrgu Mureș cursele de București