Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 33 de ani, din comuna Saschiz, bănuit de comiterea unui  furt calificat.

În fapt, la data de 18 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, din municipiul Sighişoara, despre faptul că în noaptea de 10/11 august a.c., persoane necunoscute au sustras din locuinţa sa,  mai multe bijuterii, un ceas şi un telefon mobil.

În urma activităţilor specifice desfăşurate în cauză, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat, de 33 de ani, din comuna Saschiz, bănuit de comiterea faptei.

La data de 7 decembrie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara, poliţiştii au efectuat 2 percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Sighişoara şi Saschiz, la locuinţele persoanei bănuite de comiterea faptei, faţă de care, la aceeaşi dată, a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, bijuteriile reclamate ca fiind sustrase, fiind recuperate.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Articolul precedentDANEȘ: A intrat cu mașina în zid. Nu avea permis de conducere
Articolul următorBrazi la „vulpărie”, între 25 și 35 de lei