Ovidiu Radian Vasu ar putea fi candidatul Partidului Oamenilor Liberi (POL), la funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș.

Conform unei postări pe profilul personal de Facebook, Vasu a declarat că “după o discuție de aproximativ 3 ore, într-o atmosfera foarte pozitivă, pe care am avut-o cu membri biroului de coordonare al Partidului Oamenilor Liberi, aceștia au aprobat intrarea mea în rândurile lor și m-au desemnat la candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș.”

Începând de ieri și până miercurea viitoare, toți membri cotizanți ai POL vor vota pe sistemul de vot online, pentru a valida candidatura lui Vasu la președinția Consiliului Județean Mureș.

“Dacă voi fi votat, veți vedea un proiect și o campanie atipică, bazate pe naturalețe, simplitate și adevăr, fără populism și limba de lemn. Așteptați-[a din partea mea la o campanie de căutare și propagare a adevărului din orice problemă, nu la o campanie electorală. Eu cred în libertate și în iluminare, nu voi putea altfel”, a mai spus Ovidiu Radian Vasu.

Până în acest moment, au fost anunțate două candidaturi la funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș, respectiv Cristian Chirteș, din partea PNL și Péter Ferenc, de la UDMR. Ambele candidaturi au fost deja validate în forurile de conducere naționale ale celor două formațiuni.

Articolul precedent7 mureșeni așteaptă rezultatele testelor pentru infecția cu COVID-19
Articolul următorRestricțiile cauzate de coronavirus, anulează spectacolul lui Florin Piersic, de la Târgu Mureș