Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat un control la o societate comercială bănuită de comercializarea de mărfuri contrafăcute. Prejudiciul estimat este de 9.500 de lei. 

În data de 24 octombrie a.c., poliţiştii mureşeni, specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat un control pe raza municipiului Tîrgu Mureş, la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, prilej cu care au constatat faptul că societatea avea expuși spre vânzare pantofi sport, ce purtau inscripții și însemne similare unor mărci înregistrate OSIM .

În urma verificărilor efectuate, au fost identificaţi şi ridicaţi în vederea confiscării, 53 perechi pantofi sport bărbaţi, 54 pantofi sport femei şi 26 perechi pantofi copii ce purtau inscripții și însemne similare unor mărci înregistrate OSIM.

Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 9.500 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similar, sub supravegherea Parchetului de pe Judecătoria Tîrgu Mureş.

Articolul precedentPrimăria Târnăveni are un funcționar public virtual
Articolul următorZăpadă de 40cm la munte!