S-a lansat aplicația “Târnăveni Smart City”, un proiect realizat fără costuri de la bugetul local, oferit de Primăria Municipiului Târnăveni.

Elementul distinctiv și unic din aplicație în momentul de față este inteligența artificială (AI) care este implementată sub forma funcționarului public ANA – se pare – primul de acest fel din România.

Aplicația ajută la vizualizarea evenimentelor ce se organizează în oraș; la transmiterea se notificări utile, legate de lucrările edilitare; la consultarea locurilor de muncă disponibile.

Se poate, de asemenea, semnala un incident din oraș, încărcând localizarea acestuia, cu text, fotografii și fișiere video.

Cel mai important este accesul la toate serviciile online, disponibile într-un singur loc: sold taxe și impozite; plată online taxe și impozite; stadiu cereri depuse; programare la ghișeu.

Funcționarul virtual ANA primește întrebări și oferă răspunsuri care te vor scuti de un drum la instituțiile statului.

Aplicația este în faza de testare și evaluare, și utilizatorii acesteia sunt invitați să transmită problemele întâmpinate, prin opțiunea de Feedback, din cadrul aplicației.

Aceasta poate fi descărcată din magazinul Google Play. Se poate căuta cu sintagma “Târnăveni Smart City” sau la linkul direct: https://play.google.com/store/apps/details?id=unserver.tarnaveni

 

Articolul precedentEXCLUSIV, OFICIAL: TAROM aduce la Tîrgu Mureș cursele de București
Articolul următorPantofi contrafăcuți, comercializați la Tîrgu Mureș