Joi seara, Palatul Culturii din Târgu Mureș a găzduit a IV-a ediţie a Galei Elitelor Medicale, în cadrul căreia au fost acordate 35 de premii, oferite de juriul format din 11 personalități medicale recunoscute la nivel național.

Performanțele medicilor din Târgu Mureș au fost recompensate cu patru premii de excelență.

Premiul pentru cea mai bună echipă de urgenţă fost obținut de UPU SMURD Târgu Mureș, coordonată de dr. Maria Salanța, iar Clinica de Hematologie şi Transplant Medular Târgu Mureş a fost distinsă cu premiul pentru cea mai bună echipă medicală.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, condus de managerul Claudiu Puiac a primit distincția pentru spitalul cu cea mai mare siguranţă pentru pacient.

Premiul pentru cea mai bună secţie spitalicească a fost acordat Unităţii de Supraveghere şi Terapie Avansată a Cardiacilor Critici, din cadrul Clinicii de Cardiologie din Târgu Mureş, condusă de prof. univ. dr. Theodora Benedek.

În cadrul Galei Elitelor Medicale, Premiul pentru excelenţă în medicină i-a revenit academicianului doctor Ioanel Sinescu.

Gala Elitelor Medicale este un eveniment organizat de Ziar Medical și Cardio NET – întâlnirea comună a Societăţii Române de Cardiologie şi Societatea Maghiară de Cardiologie.

Articolul precedentDe ce a lipsit UDMR de la ședința fantomă a Consiliului Local Târgu Mureș
Articolul următorȘansă pentru județul cu cele mai multe castele și conace din România