Poliţiştii din Iernut, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat azi o percheziție domiciliară, precum și o percheziție a unui autoturism, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de camătă.

 

Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș și a vizat un bărbat și o femeie, de 38, respectiv 33 de ani, din Iernut, bănuiți de comiterea infracțiunii de camătă.

Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, în perioada 2017-2021, cei în cauză, ar fi împrumutat mai multe persoane cu diferite sume de bani, sub formă de camătă.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe înscrisuri, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

După administrarea probatoriului, la data de 19 mai, faţă de cele două persoane, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de acestea.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, în vederea probării întregii activități infracționale.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentA murit Ion Dichiseanu – Îndrăgitul actor s-a stins la vârsta de 87 de ani
Articolul următorA rămas fără telefon în timp ce aştepta într-o staţie de autobuz din Târgu Mureş