2 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, în urma celor 7 percheziții efectuate, pe raza județului Mureș, la locuințele mai multor persoane bănuite de furturi de combustibil.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Râciu și cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 4 Ungheni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au desfășurat 7 percheziții domiciliare, pe raza județului Mureș, la locuințele unor bărbați, bănuiți de comiterea de infracțiuni de furt combustibil.

Conform probatoriului administrat, în perioada septembrie-noiembrie, persoanele vizate ar fi sustras combustibil din rezervoarele unor autocamioane care se aflau parcate, precum și mai multe canistre cu combustibil, din incinta unui imobil.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, mai multe recipiente de depozitare a combustibilului, furtunuri, precum și mai multe bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată.

La aceeași dată, față de doi tineri, de 18, respectiv 23 de ani, ambii din comuna Iclănzel, polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

De asemenea, în două dintre cauze a intervenit împăcarea părților, urmând a se propune soluții legale prin unitatea de parchet competentă.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea probării întregii activități infracționale.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, specialiști criminaliști, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentBilanț coronavirus: 7.661 de cazuri noi și 211 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorTrei bărbaţi din judeţul Mureş au fost reţinuţi pentru violare de domiciliu şi distrugere