Ieri, 6 iulie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au efectuat 10 percheziții domiciliare, în județele Mureș (8) și Cluj (2), la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc, precum și operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. 3 mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi distribuit substanțe cu efect psihoactiv, în județul Mureș.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate 20 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi substanțe cu efecte psihoactive, 20 de țiple cu închidere zipplock, care conțin o substanță pulverulentă albă, 80 de grame de substanță pulverulentă albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, 3 cântare electronice de precizie, 6 telefoane mobile, 1.555 de euro și 1.800 de lei.

3 persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, au fost conduse la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, acestea fiind reținute, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj – Napoca și Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentO săptămână până la Electric Castle 8: acces simplu, trenuri speciale și reguli de știut
Articolul următorAtenție, șoferi! Țeapă cu roviniete în mediul online