Poliţiştii  de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş,  sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au efectuat, la data de 6 mai, două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat. 

Poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Târgu Mureş, la locuinţele a doi bărbaţi, de 35 şi 39 de ani,  bănuiţi de comiterea unei tentative la infracțiunea de furt calificat.
 
În fapt, din cercetări a reieşit că în cursul lunii aprilie cei în cauză, ar fi încercat să pătrundă, fără drept, prin folosirea de chei adevărate sau mincinoase, în interiorul unui imobil de pe raza municipiului Târgu Mureş, în scopul de a sustrage bunuri.

În urma perchezițiilor, poliţiştii au identificat mai multe mijloace de probă, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, la aceeași dată, faţă de cei doi bărbaţi, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 7 mai, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentCristian Rizea, la Culisele Statului Paralel: „Am decis să mă bat cu acest sistem mafiot condus de Dodon și Plahotniuc”
Articolul următorEvoluția pandemiei în România în ultimele 24 de ore