Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au acționat  în acest sfârșit de săptămână pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de Sărbătoarea Rusaliilor, iar manifestările organizate în județ să se desfășoare fără evenimente nedorite.

La activitățile desfășurate au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigare a criminalității economice, transporturi, dar și de la alte structuri.

Pe lângă activitățile organizate pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, polițiștii au acționat și pentru prevenirea și combaterea  accidentelor de circulație, în acest sens fiind organizate acțiuni punctuale pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme fără a deține permis de conducere sau sub influența băuturilor alcoolice ori a altor  substanțelor interzise.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicat peste 365 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 189.730 de lei.

Au fost reținute 30 de permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au  întocmit 11 dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentSurpriza verii la festivalul UNTOLD: J BALVIN
Articolul următorEvaluarea Națională 2022. SUBIECTELE la Limba română – „Toate pânzele sus” și „Frânturi din viața lui Delavrancea”. Textul narativ