#La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 10.40, pe strada Moldovei din municipiul Tîrgu Mureş, un bărbat, de 70 de ani, din Tîrgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat o femeie, de 66 de ani, din Tîrgu Mureş, care era angajată în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a femeii în cauză.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

#La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 13.20, pe DN 15 E578, în localitatea Răstoliţa, o femeie, de 27 de ani, din judeţul Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Răstoliţa-Reghin, a acroşat un bărbat, de 64 de ani, din localitatea Răstoliţa, care era angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a bărbatului, de 64 de ani.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

#La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 14.15, pe strada Pandurilor din municipiul Reghin, un bărbat, de 30 de ani, din Tîrgu Mureş, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului, după care a lovit uşor un cap de pod.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 1.65 mg/l alcool pur în aerul expirat, drept pentru care a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

#La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 16.30, pe raza localităţii Băgaciu, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Băgaciu, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism parcat pe strada Principală din comuna Băgaciu.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză nu au rezultat victime omeneşti, doar pagube materiale, cercetările fiind continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentPERFORMANȚĂ: 5 milioane de euro – bani europeni – ajung la Sărmașu
Articolul următorFOTO/REGHIN: O mașină s-a răsturnat pe strada Călărașilor