Partidul Național Liberal a intrat astăzi în dezbaterea Bugetului Național pe 2019, cu amendamente pentru județul Mureș, care însumează 33.929.632 de lei, adică peste 7 milioane de euro.

Cea mai mare parte din sumele solicitate pentru județul Mureș  în amendamentele PNL sunt pentru lucrări de infrastructură,  modernizarea prin asfaltare a unor drumuri comunale, construcția și extinderea rețelelor de canalizare și alimentare cu apă potabilă, eficentizarea sistemelor de iluminat public, construcții de locuințe sociale pentru tineret. Am prioritizat, de asemenea, lucrările de eficientizare energetică a școlilor și grădinițelor, precum și modernizarea unor case de cultură.

Senatorul Cristian Chirteș, președintele organizației Mureș, spune că „Partidul Național Liberal va susține toate amendamentele depuse pentru județul Mureș, indiferent de partidul care le-a inițiat.  În același context, PNL face un apel la toți parlamentarii de Mureș, în vederea susținerii amendamentelor propuse de Partidul Național Liberal, pentru dezvoltarea județului”

Calendarul dezbaterii bugetului national a început astăzi, în comisiile parlamentare.

Dezbaterea proiectului de buget în plenul comun al Parlamentului va începe miercuri, de la ora 16,00, iar votul final este programat vineri.

 

 

Articolul precedentProtest al persoanelor cu dizabilități și al însoțitorilor acestora
Articolul următorMai mult de jumătate dintre vehiculele verificate de RAR Mureș sunt neconforme