Ieri, 23 iunie, pompierii au continuat căutarea și lichidarea focarelor ascunse la incendiul din localitatea Lunca Bradului de pe Valea Ilvei. 

Salvatorii formați din echipe mixte de la ISU Mureș, ISU Harghita, Ocolul Silvic Lunca Bradului, SALVAMONT Mureș și personal din cadrul SVSU Lunca Bradului, au intervenit pentru căutarea tuturor focarelor ascunse din interiorul trunchiurilor de copaci și de sub frunziș. Salvatorii au realizat și o linie de furtun în amonte pentru a facilita transportul apei cât mai aproape de focare.

După ora 20:00 nu a mai fost necesară intervenția continuă a salvatorilor pe versanți, în acest sens, reprezentanții de la toate structurile s-au întors la bază.

La fața locului a rămas un echipaj format din trei cadre militare, de la Detașamentul de Pompieri Reghin, care a executat misiuni de recunoaștere pe timpul nopții în vederea preîntâmpinării reaprinderii incendiului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire„, a transmis ISU.

Imagine

 

Imagine

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentPROTEST major pe 30 iunie, după compensarea cu doar 50 de bani la carburanți: șoferii amenință cu blocarea benzinăriilor
Articolul următor7 persoane reţinute în dosarul traficului de maşini de lux din Mureş