În perioada 28-30 iunie, în municipiul Sfântu Gheorghe s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului de minifotbal „Cupa ASPR” – ediţia 2022.

La această competiţie, organizată de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România (#ASPR), au participat echipele reprezentative ale unităţilor subordonate IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania din 16 judeţe.
Astfel, pentru titlul de campioană naţională a pompierilor la minifotbal, în cadrul competiţiei s-au întrecut echipele reprezentative ale inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă din: Botoşani, Călărași, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Prahova, Sălaj, Sibiu , Timis, Tulcea și Vaslui.

Clasamentul finalistelor de la Sfântu Gheorghe a fost următorul: 
locul 1 – ISU Covasna;
locul 2 – ISU SIBIU 
locul 3 – ISU Maramures;
locul 4 – ISU Mureș.

Titlul de ”Cel mai bun portar al turneului” a fost câstigat de Sava Alexandru, goalkeeper-ul colegilor din Maramureș, cele mai multe goluri au fost marcate de Cazacu Nicolae, jucătorul tulcean a terminat turneu cu 9 reușite, iar titlul de ”Cel mai bun jucător al turneului” i-a revenit pompierului covăsnean, Buciuman Ovidiu. Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează anual, iar obiectivele principale ale competiţiei sportive sunt: promovarea modului sănătos de viaţă, dezvoltarea aptitudinilor fizice ale militarilor şi dezvoltarea spiritului de echipă.

Meciurile din cadrul campionatului s-au desfăşurat pe terenurile bazei sportive ale echipei de fotbal Sepsi OSK, cărora le mulțumim pentru sprijinul acordat! Felicitări tuturor participanților!

Articolul precedentAstăzi se afișează rezultatele finale la examenul de Bacalaureat
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET. Un om, ajuns în Rai, i-a cerut lui Dumnezeu să-i descopere viaţa pe care a trăit-o