Primarul Sighișoarei Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean s-a întâlnit cu Mihoc Constantin, antrenor al Clubului Sportiv Hara, pentru a stabilii detaliile organizatorice în vederea desfășurării Campionatului Național de Karate găzduit pentru al treilea an de municipiu, pe stadionul municipal, în perioada 20-23 august 2020.

 

 ,,Municipiul Sighișoara va acorda sprijinul necesar pentru organizarea acestei competiții. Am discutat cu organizatorii să fie respectate toate regulile de distanțare socială impuse de normele legale în vigoare. Campionatul va reuni participanți din întreaga țară din categoria copii, juniori, cadeți și veterani, pentru care au fost stabilite de către organizatori măsurile de prevenire iar competiția va putea fi urmărită doar online de către publicul spectactor”, a declarat primarul Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean.

Potrivit antrenorului Mihoc Costel, încă o dată Sighișoara demonstrează că reprezintă un oraș ce promovează sportul de performanță.

 

Campionatul National de Karate, organizat de Federația Romana de Karate WUKF, va reuni participanți din întreaga țară din categoria copii, juniori , cadeți și veterani . Competiția se va desfășura pe Stadionul Municipal Sighisoara, în perioada 20-23 august 2020, cu respectarea tuturor regulilor de distanțare socială impuse se normele legale în vigoare, în contextul pandemiei de CoVid-19. În acest context au fost obținute avizele ce se impun de la autoritățile competente.

Competiția va putea fi urmărită doar online pe Facebook la https://fb.me/LIVEFRWUKF, prezența publicului fiind interzisă în contextul actual.

Sighișoara va fi reprezentată la această competiție de un număr de 13 sportivi legitimați la CS Hara Sighisoara.