Primăria municipiului Târgu Mureș are la acest moment o datorie totală de circa 658 de milioane de lei, a anunțat luni, pe Facebook, conducerea administrației locale.

 

„În această sumă nu sunt cuprinse datoriile societăților din subordinea Consiliului Local Municipal Târgu Mureș, la a căror evidență se lucrează. Totalul stabilit până acum, de 658 de milioane de lei, se compune din mai multe categorii de datorii, între care: 45 de milioane de lei reprezintă facturi înregistrate, din care au ajuns la scadență în cuantum de 41 de milioane de lei, 10 milioane de lei reprezintă salarii ale aparatului executiv și indemnizații pentru persoane cu dizabilități, fiind vorba de sume restante și aflate la scadență, 52 de milioane de lei sunt rezultate din împrumuturi bancare, 551 de milioane de lei reprezintă credite de angajament multianuale.

La această oră este în lucru o analiză amănunțită și a datoriilor societăților din subordinea Consiliului Local”, s-a precizat pe pagina de socializare a instituției.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentDNA lovește la vârful SRI. Maior și Coldea, cercetați penal. Dovada că Realitatea PLUS luptă pentru ADEVĂR
Articolul următorOra 18:00 – Culisele statului paralel. Dezvăluire bombă despre intervenția lui Victor Ponta în dosarul Lukoil