Asociația LifeTech City, primul pol de competitivitate din România în domeniul medical, al științelor vieții și al medicinei informatice, înființat în anul 2012, vă adresează invitația de a participa la o ședință deschisă cu privire la oportunitatea constituirii primului Parc Științific si Tehnologic în domeniul medical, al științelor vieții și al medicinei informatice din România.

Ședința va avea loc in data de 17 ianuarie 2019, în sala de consiliu nr. 45 aflată la etajul 1, în incinta Primăriei Municipiului Târgu Mures, începând cu ora 9.30.

Parcul Științific și Tehnologic se constituie printr-o asociere în participaţiune, încheiată între o instituţie de învăţământ superior acreditată şi/sau o unitate de cercetare-dezvoltare, pe de o parte, şi regii autonome, companii naţionale, societăţi comerciale, administraţia publică locală, asociaţii patronale sau profesionale, persoane fizice, investitori români sau străini, pe de altă parte.

Înscrierile se fac in baza unei scrisori de intenție transmise pe adresa de email [email protected] pana la data de 16 ianuarie 2019. Scrisoarea de intenție trebuie sa cuprindă numele şi prenumele reprezentantului care va participa la întâlnire, precum şi o scurtă descriere a entității interesate de aderarea la Parcul Științific si Tehnologic.

Articolul precedentAurel Tămaș cântă la Tîrgu Mureș, de 24 ianuarie
Articolul următorLa Sângeorgiu de Mureș se trage!