Ateliere Fără Frontiere lansează programul EduClick – Dăm Click pe România, ediția 2019, prin care dotează cu 1000 de calculatoare școlile și ONG-urile din România, care derulează proiecte de educație și de incluziune cu ajutorul IT&C. Data limită de înscriere în program este 9 iunie 2019.

Etapele în vederea depunerii proiectelor presupun lectura Regulamentului de Participare de aici și formularea eventualelor întrebări pe adresa de email [email protected].

Înscrierea în concurs a proiectelor educaționale se face folosind formularul de aici.

Echipamentele donate prin programul Dăm Click pe România au fost colectate de Ateliere Fără Frontiere de la companii responsabile cu mediul și au primit o nouă viață în atelierul de inserție reconect, fiind recondiționate de persoane provenind din medii defavorizate. Calculatoarele sunt acum complete (unitate centrală și monitor, tastatură și mouse), dispun de garanție și de software-ul necesar unei bune utilizări.

După data de 9 iunie 2019, ultima în care sunt acceptate înscrieri, proiectele vor intra într-o fază de jurizare, iar pe 14 iunie vor fi anunțate numele tuturor laureaților.

Articolul precedentAu fost aleși Miss și Mister Târgu Mureș 2019
Articolul următorPeste 66 de studenți din toată țara, la Târgu Mureș