Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au prins în flagrant două persoane după ce au oferit unui agent de poliție din cadrul I.P.J. Mureș – Secția nr.2 de Poliție Rurală Band, cu titlu de mită, suma de 150 de euro.

Cei doi au oferit banii pentru ca polițistul să dea o soluție de clasare într-un dosar penal în care unul dintre ei era cercetat pentru conducere fără permis.

În fapt, la data de 27.09.2018, un agentul de poliție a formulat denunț la sediul Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, din care reieșea faptul că M.A., de 33 ani și F.J., de 40 ani, i-au oferit o sumă de bani în scopul menționat.
Sesizarea a fost înaintată de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, la data de 10.10.2018, fiind organizată acțiunea de prindere în flagrant.

După audierile efectuate de procuror, a fost luată măsura reținerii pe 24 de ore față de ambele persoane sub aspectul comiterii infracţiunii de dare de mită.

Articolul precedentOfensivă împotriva consumului de droguri în școlile mureșene
Articolul următorIlie Covrig pleacă din Guvern