Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au identificat şi reţinut pentru 24 de ore, la data de 27 octombrie a.c., un bărbat, bănuit de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi portul fără drept de obiecte periculoase.

La data de 27 octombrie,  poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi portul fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 13.30, aflându-se pe o stradă din comuna Band, pe fondul unui conflict recent, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Band, care ar fi avut asupra sa un cuţit, ar fi ameninţat cu acte de violenţă un alt bărbat, de 23 de ani, din aceeaşi localitate.

Ulterior, în urma controlului corporal efectuat de poliţişti, asupra bărbatului de 46 de ani, a fost găsit cuțitul în cauză, care a fost ridicat în vederea confiscării.

În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 46 de ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi portul fără drept de obiecte periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Articolul precedentMărfuri fake confiscate de polițiști în piața de vechituri
Articolul următorAseară, la Cuci: A plecat să taie lemne și a murit pe câmp