Conferința județeană a PSD Mureș a adus și numeroase vorbe de duh, exprimate cu dezinvolutură de la tribuna întâlnirii social democraților. Redacția www.realitateademures.net a făcut o selecție a celor mai spumoase fragmente din intervențiile pesediștilor mureșeni și ale invitaților de la centru.

Viorica Vasilica Dăncilă, președinte PSD: „Trebuie să aducem alături de noi pe cei care tresară când aud imnul național”

Eugen Teodorovici, președinte executiv PSD: „Suntem oameni de stânga toți, nu există om care să nu fie de stânga. Chiar și cei care sunt de dreapta, sunt de stânga”.

Maria Precup, fost președinte executiv PSD Mureș: “Deși ni s-a spus ciuma roșie, trebuie să respectăm această culoare, pentru că roșul este sângele lui Isus Cristos”.

Eugen Teodorovici, președinte executiv PSD: „Nici noi mai de la sud, mitici fiind noi, nu uităm de românii din Centrul țării”

Vasile Gliga, președinte PSD Mureș: “De ce trebuie PSD să aibă candidat propriu la Președinția României? Pentru că oare ce ar face Fărăgăul care are tot timpul 55%? Cum o să-i învețe cineva pe oamenii de acolo să voteze altceva decât cei trei trandafiri?”

Lucreția Cadar, primarul comunei Deda: “În Deda, avem un iluminat public mai frumos decât pe marile bulevarde ale Bucureștiului“

Lucreția Cadar, primarul comunei Deda: „Județul Mureș o susține pe Viorica Dăncilă pentru prezidențiale. Dacă tot a creat Traian Băsescu răul și ura în România că va conduce o blondă, această blondă frumoasă și doamnă să fie a noastră”, a subliniat un membru PSD din filiala Mureș.

Ovidiu Oltean, primarul comunei Tăureni: “După ce va ajunge la putere, Dreapta va trebui să stea 20 de ani să zugrăvească ceea ce a făcut PSD-ul”

 

Articolul precedentEugen Teodorovici, mesaj pentru primarii mureșeni: „Nu v-aș sfătui să ieșiți din Aquainvest”
Articolul următorVasile Gliga și Ilie Chiș Bălan – noul tandem de la conducerea PSD Mureș