La data de 8 octombrie, în jurul orei 00.10, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Sărmaşu au oprit în trafic, pe DJ 151, pe raza localităţii Sărmaşu, un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, din judeţul Cluj.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată, din verificările efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că numerele de înmatriculare aplicate autoturismului condus de bărbat nu au corespondent în bazele de date, autoturismul deţinând alte plăcuţe de înmatriculare, care figurează ca fiind reţinute.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe de înmatriculare sau înregistrare au fost retrase.

Articolul precedentLEMN CONFISCAT: Mai multe transporturi, același aviz de însoțire
Articolul următorCerghid: Proiectiul neexplodat, în zona Transilvania Motoring