Ministerul Sănătății a publicat proiectul de ordin privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare, a organigramei, a componenţei Consiliului Știinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant.

Din Consiliul Științific fac parte 16 medici din București și din țară, plus directorul executiv al Agenției, Dr. Radu Zamfir, care este membru de drept al Consiliului.

Cei doi târgumureșeni prezenți în Consiliul Știinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant sunt acad. prof. univ. dr. Horaţiu Suciu, medic primar în chirurgie cardiovasculară, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Institutul Inimii din Târgu Mureș și conf. univ. dr. Lázár Erzsébet, medic primar hematolog și șefa Compartimentului Transplant Medular din cadrul Secției Clinice Hematologie și Transplant Medular a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

Anterior, din Consiliul Știinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant au făcut parte și medicii mureșeni Istvan Benedek, Sanda Copotoiu, și Radu Deac.

Articolul precedentCRIMĂ LA RÂCIU! Bărbat de 25 de ani arestat pentru 30 de zile
Articolul următorPNL face sesizare pentru prezența prefectului de Mureș într-un clip electoral ALDE