Se anunță ședință cu scântei la Consiliul Local al municipiului Târgu Mureș. După trei încercări nereușite de a trece prin votul consilierilor rectificarea bugetară, Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea a convocat ședința lunară ordinară a Consiliului Local pentru joi, 28 noiembrie 2019, la ora 14.

Pe ordinea de zi se află nu mai puțin de 41 de puncte, dintre care primul și cel mai așteptat este același mult disputat proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu Mureş pe anul 2019.

Aceeași ședință va aborda aprobarea Regulamentului de atribuire  și licitaţie a locurilor de parcare, pentru folosinţă, în parcările de domiciliu din municipiul Târgu Mureş, precum și aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor de reședință de pe raza municipiului Târgu Mureș din Cartierul Mureșeni.

Interesantă va fi și poziția consilierilor referitor la atribuirea  directă a gestiunii serviciului de transport public local de persoane cu autobuze, efectuat prin curse regulate în municipiul Târgu Mureș, către SC Transport Local SA.

Tot legat de transportul public de călători, consilierii locali vor discuta despre aprobarea cererii de finanțare și a cheltuielilor aferente proiectului „Modernizarea transportului public de călători al Municipiului Târgu Mureș”.

Proiectele  de hotărâre  înscrise pe ordinea de zi, însoţite de documentele prevăzute de lege, se trimit  spre avizare Comisiilor de specialitate ale  Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureș.

Articolul precedentOFICIAL: Pestă porcină la Archita, în județul Mureș
Articolul următorLIPSA DE INSPIRAȚIE? La 4 ani de la un proiect similar al Consiliului Județean, Primăria Târgu Mureș împarte steaguri