Primarul municipiului Târgu a convocat o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgu Mureş, pentru ziua de joi, 7 martie 2019, la ora 14ºº, cu două puncte pe ordinea de zi.

Cele două puncte au fost propuse de Executiv pentru a fi  introduse în regim de urgență și în ședința Consiliului Local Municipal din 28 februarie. La acel moment, consilierul local PNL, Theodora Benedek a cerut amânarea dezbaterii, pentru a le oferi suficient timp consilierilor locali să studieze cele două proiecte. Propunerea lui Benedek a întrunit votul majorității din Consiliul Local.

Ședința din 7 martie a Consiliului Local va dezbate, așadar, un Proiect de hotărâre  privind  numirea unui consilier local în calitate de reprezentant al Consiliului Local Municipal Tîrgu-Mureş, cu atribuţiile aferente în consiliul de administraţie la Grădinița Puky, unitate de învățământ particulară din municipiul Târgu  Mureş, în anul şcolar 2018-2019, precum și Proiectul de hotărâre privind aprobarea utilizării din excedentul bugetar provenit din anii precedenți a sumei de 4.000.000 lei – reflectat în contul 82.98.02 „Excedent” pentru acoperirea temporară a golurilor de casă provenite din decalajele între veniturile și cheltuielile secțiunii de funcționare.

Articolul precedentSângeorgiu de Mureș: trageri cu muniție reală în Poligon!
Articolul următor777. Numărul sancțiunilor aplicate de polițiștii mureșeni, în ultimele trei zile