Festivalul de scurtmetraje Short FILM Factory revine în perioada 22-25 august la Uzina Foto din Târgu Mureș.

Organizatorii anunță un eveniment maraton, care aduce filme de autor, cu intrare liberă, în locația alternativă de proiecție din Târgu Mureș, de la Uzina Foto, în perioada 22-23-24-25 august, două ore de scurtmetraje, începand cu ora 20:00.

SHORT TO THE POINT provoacă românii la un nou tip de divertisment și, astfel, încearcă să conducă publicul cinematografic român către următorul nivel de culturalizare și integrare în social. De ce? Pentru că da, viața bate filmul și putem face asta”, mărturisesc organizatorii evenimentului.

Proiecțiile de scurtmetraj sunt organizate de Short to the Point (International Short Film Festival) – o reţea internatională de distribuţie, difuzare şi promovare a filmelor de scurtmetraj.

În ultimii ani SHORT FILM FACTORY (by STTP) – evenimentul lunar al festivalului Short to the Point – a reușit să creeze o punte de legătură intre filmmakeri, cinefili si spectatorii ocazionali, având ca scop construirea unui nou tip de comunitate urbană.

Aveți mai multe detalii la dispoziție pe eventul de Facebook, aici, precum și pe site-ul Short To The Point.

Articolul precedentȘedință la Consiliul Județean: se votează 79 de locuri de parcare la Poli II. Investiția: 1.739.711 lei
Articolul următorDe astăzi până miercuri se trage în Poligonul de la Sângeorgiu. ATENȚIE, muniție reală!