Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat care este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire. Acesta l-ar fi agresat pe un cunoscut cu care anterior ar fi avut un conflict, în după amiaza zilei de 13 februarie 2019, orele 16.50, într-o staţie de autobuz din Alba Iulia.

realitateadealba.net informează că, la data de 13 februarie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 36 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, la data de 13 februarie 2019, în jurul orei 16.50, pe fondul unor discuţii contradictorii, doi bărbaţi, unul de 36 de ani, din Mediaş şi altul de 45 de ani, din Sighişoara, judeţul Mureş, care se cunoşteau in prealabil, s-au agresat reciproc, intr-o staţie de autobuz.

Potrivit IPJ Alba, în urma agresiunii, bărbatul de 45 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Mureș pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale.

În cursul aceleiaşi zile, faţă de bărbatul de 36 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore urmând ca în cursul zilei de astăzi, 14 februarie 2019 sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale.

Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

foto: arhivă

Articolul precedentValentine’s Day, în gropile Reghinului
Articolul următorEXCLUSIV: Chef Dorel Șipoș, mureșeanul din spatele Sibiului – Regiune Gastronomică Europeană