Astăzi, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Mureș au oprit în trafic, pe B-dul 1 Decembrie 1918, din municipiul Târgu Mureș, un autoturism condus de un bărbat, de 27 de ani, din județul Harghita.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cannabis.

De asemenea, urmare a verificărilor efectuate de polițiști, asupra unei pasagere aflate in autoturism, a fost identificată materie vegetală de culoare verde-olive.

În baza celor constatate, conducătorul auto a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și de asemenea, au fost sesizați polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, în vederea ridicării bunurilor identificate (materiei vegetale verde-olive) și continuării cercetărilor în acest sens.

Articolul precedentPERFORMANȚĂ a cardiologilor din Târgu Mureș!
Articolul următorPrefectul Mara Togănel s-a întâlnit cu șefii marilor magazine alimentare