Un șofer din Mureș a fost prins de polițiștii din Ialomița că transporta cu o autoutilitară o cantitate mai mare de cherestea decât era consemnată în avizul de însoțire a mărfii. Cheresteaua a fost confiscată, iar șoferul amendat cu 5.000 lei.

Pe raza comunei Maia, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din județul Mureș, în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos din specia molid. Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat că punctul de descărcare trecut pe avizul de însoțire a mărfii este în județul Constanța, iar cantitatea declarată în aviz este mai mică decât cea transportată.

A fost solicitat sprijinul reprezentanților din cadrul Ocolului Silvic Urziceni, care în urma măsurătorilor au stabilit că este vorba despre 5,6 metri cubi de cherestea.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, iar întreaga cantitate de lemne a fost confiscată și lăsată în custodia Ocolului Silvic.

 

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul precedentDouă ieșence, reținute de polițștii mureșeni! Au fost prinse la furat într-o alimentară
Articolul următorBilanț CoVid-19: 883 de cazuri noi, 33 decese, 465 pacienți în ATI