Vladimir Putin ar fi grav bolnav, este ipoteza șocantă lansată de la cel mai înalt nivel. După mai multe zvonuri, șeful serviciilor secrete ucrainene a declarat într-un interviu, că o schimbare a conducerii în Rusia este iminentă. El spune că Putin este foarte bolnav și suferă de mai multe afecțiuni, printre care și cancer. Oficialul mai spune că războiul se va termina la sfârșitul anului. 

 

„Va exista o schimbare a conducerii Federației Ruse. Procesul deja a început și se fac progrese bune în acest sens”, a afirmat oficialul de la Kiev.

Întrebat dacă se referă la faptul că o lovitură de stat în Rusia este iminentă, acesta a răspuns: „Da, au început deja demersurile și nimeni nu mai poate opri asta. Putem să confirmăm că Putin este într-o stare de sănătate foarte proastă. Și mental este doborât. Este grav bolnav. Are mai multe afecțiuni, una dintre ele fiind cancerul. 

 

Punctul de cotitură va fi în a doua parte a lunii august. Majoritatea acțiunilor de luptă vor fi finalizate până la sfărșitul anului. Ca rezultat al acestui război, ne vom recupera granițele și vom restabili puterea ucraineană în regiunile pe care le-am pierdut, inclusiv Crimeea și Donbas”, a declarat șeful serviciilor secrete ucrainene.

Articolul precedentAccident în Cheţani! Un autocamion încărcat cu piatră s-a răsturnat
Articolul următorRăzboi Ucraina, ziua 80. A început a treia fază a războiului pe scară largă: Ucraina pare să fi „câștigat bătălia de la Harkov”. Armata Roșie, împinsă în apropierea granițelor de stat