Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Mureș au surprins în flagrant delict un tânăr, în vârstă de 19 ani, care ar fi săvârșit o infracțiune de proxenetism.

În fapt, la data de 8 iunie, tânărul a fost surprins în flagrant într-un apartament, de pe raza municipiului Târgu Mureș, în care 3 femei ofereau servicii sexuale contra cost.

Din cercetări a reieşit faptul că acesta, din luna aprilie și până în prezent, ar fi obţinut foloase materiale ca urmare a practicării prostituţiei, de pe urma a 3 femei, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani.

Ulterior flagrantului, au fost efectuate 2 percheziţii domiciliare, la locuința tânărului bănuit de săvârşirea infracţiunii de proxenetism și la o locuință pe care acesta ar fi închiriat-o în acest scop.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 6 telefoane mobile, bani și un autoturism folosit la transportul femeilor.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “proxenetism”, tânărul de 19 ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentUrmează o mini-vacanță de Rusalii
Articolul următorAnamaria Prodan va începe un turneu național: “A venit momentul să pot să-mi ajut semenii”