3 tineri din Târnăveni, bănuiți de tâlhărie calificată, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, față de aceștia, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

La data de 17 septembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurală nr. 11 Târnăveni au fost sesizați cu privire la o faptă de tâlhărie calificată.

În urmă cercetărilor, a reieșit că un tânăr, în vârstă de 25 de ani, care, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Cornesti, ar fi fost abordat de trei persoane, care l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras, din buzunar, un pachet de țigări și telefonul mobil. 

În urma investigațiilor efectuate, la data de 19 septembrie 2022, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate ca fiind doi tineri, în vârstă de 21 de ani, și unul de 16 ani, toți din Târnăveni.

Fata de cei în cauză, a fost dispusa măsura  reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 20 septembrie 2022, instanta de judecată a dispus, față de aceștia,  arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentCodrin Ștefănescu: APP cere abrogarea Ordonanței de supraimpozitare a românilor – De ce acuză Guvernul
Articolul următorBobby Păunescu avertizează: În lume e un dezastru, oamenii își dau seama de criza care va urma