Gala Națională a Elitelor Medicale premiază joi, la Târgu Mureș, excelenţea în domeniul sănătăţii.

Evenimentul, aflat la ediția a IV-a, va avea loc începând cu ora 18 în Sala Mare a Palatului Culturii și este organizat de Ziar Medical şi CARDIONET, cu sprijinul Instituţiei Prefectului – Mureş.

Juriul, condus de prof. univ. dr. Benedek Imre şi conf. univ. dr. Diana Păun, consilier de Stat în cadrul Departamentului Sănătate Publică din cadrul Administrației Prezidențiale a nominalizat, analizat şi a ales câştigătorii din acest an, care s-au evidenţiat prin munca, abnegaţia, profesionalismul, spiritul de echipă şi caracterul de lider şi de mentor.

În cadrul Galei Elitelor Medicale vor avea loc decernarea premiilor, prelegeri susţinute de speakeri cu profil înalt medical internaţional şi naţional, mese rotunde, workshop-uri interactive, conferinţe tematice, precum şi diseminarea unei game largi de lucrări ştiinţifice din domeniu.

„Fie că ne referim la sistemul medical (clinici şi spitale), la cercetare, la învăţământ, la organizaţii ale pacienţilor, la acţiuni de mecenat sau la iniţiative individuale ori la echipe care lucrează eficient şi impecabil (în sala de operaţii sau în management) pentru sănătatea pacientului român – identificăm, de la un an la altul, elitele lumii medicale. Le identificăm şi le premiem, într-un eveniment de excepţie, aşa cum excepţională este munca lor, zi de zi” – afirmă iniţiatorul şi directorul Galei Elitelor Medicale, jurnalistul clujean Ionuţ Geană.

Articolul precedentDosar penal pentru moped neînmatriculat, condus fără permis
Articolul următorConsultantul pentru construcţia scutului NATO de la Deveselu vine la Târgu Mureș