Primăria municipiului Târgu Mureș, prin Direcția tehnică, efectuează de vineri, 15 martie, lucrări de frezare a covorului asfaltic deteriorat, în zona Bulevardului 1848. Astfel, circulația pe Bulevard, tronsonul cuprins între strada Ion Buteanu și strada Slatina se desfășoară cu unele restricții, fiind montate indicatoare de avertizare și de presemnalizare a lucrărilor.

Un șantier în desfășurare îl constituie și lucrările de decapare a trotuarelor de pe strada Budiului din municipiul Târgu Mureș. Șantierul se întinde pe câteva sute de metri, fiind semnalizată corespunzător efectuării lucrărilor. Lucrările vor fi finalizate în aproximativ 2 săptămâni, urmând apoi refacerea covorului asfaltic în zona respectivă.

În aceste zile se execută și lucrări de marcaj longitudinal, axial și transversal al trecerilor de pietoni, pe unele artere din municipiu. Lucrările au început în cursul zilei de vineri, 15 martie, pe strada Papiu Ilarian, Cutezanței urmând a fi continuate pe Bulevardul Pandurilor, strada Înfrățirii și pe strada Gheorghe Doja.

Articolul precedentATENȚIE! 142 de sancțiuni în Mureș, pentru neutralizarea centurii de siguranță. ACȚIUNEA CONTINUĂ
Articolul următorFOTO: 3 VICTIME în accidentul de pe Gheorghe Doja