Cei cinci membri ai juriului concursului “Muzica Inimii Mele”, organizat la Satu Mare, au evaluat prestaţiile celor 23 de concurenţi, după ce au solicitat o rundă de baraj, în care 9 dintre ei au prezentat o a doua melodie. La anunţarea câştigătorilor, în sală consensul a fost unanim: Tiffany Arany Sipos din Tîrgu Mureş, a fost aleasa juriului pentru Trofeul MIM 2018 şi marele premiu de 1.000 de lei.

Tiffany a impresionat mai ales cu a doua melodie, “A Natural Woman”, din repertoriul Arethei Franklin, piesă pe care a repetat-o, eliberată de emoţii, la finalul serii.

Premiul I, însoţit de suma de 600 de lei, l-au primit Alisa Alexandra Ienei şi Luiza Gabriela Molnar. Premiul II (400 de lei) a fost acordat lui Melany Pfeiffer şi Marei Cristiana Tarcău. Cele două premii III (a câte 200 de lei) au mers către două eleve ale Şcolii de Arte din Zalău, Alexia Sara Haiduc şi Miruna Elena Labo. Menţiuni (şi 100 de lei) au primit Diana Ioana Părăvan, Ioana Sânziana Satmari, Ania Sacaci, Andreea Marcela Sava, Maria Teodora Batin şi Bogdan Ciora, băimăreanul fiind singurul băiat de pe lista laureaţilor.

 

Articolul precedentConducerea ISJ Mureș: „Diplomele false din Suedia nu au fost emise la Tîrgu Mureș”
Articolul următorMUREȘ: Accidente grave pe trecerea de pietoni