Alin Popoviciu, celebrul elev din Mureș amendat de Jandarmerie la cinci luni după vizita la Târgu Mureș a Vioricăi Dăncilă, pentru ipotetica organizare a protestului de atunci, se bucură de o atenție specială din partea candidatului PSD la Președinție.

Miercuri seara, Alin Popoviciu a postat un mesaj dur la adresa lui Dăncilă, pe tema folosirii apelativului “ăștia din diaspora”, în conferința de presă de marți.

“Măi doamna ππ, nu au plecat de bine ce le-a fost. ,,Ăștia” au fost nevoiți să plece din cauza voastră, a politicienilor care și-au bătut joc de România! ,,Ăștia” ți-au adus în buget miliarde de euro, femeie. Fără ,,ăștia” erai pierdută cu tot guvernul pe care l-ai condus execrabil aproape doi ani de zile! Viorico, sper să ajungă și la tine rândurile astea, ca să vezi ce prostie ai făcut când i-ai înjosit pe românii din diaspora!”

La scurt timp de la postare, Dăncilă a share-uit postarea lui Alin, însoțită de o explicație bizară: “Am văzut acest mesaj, precum și alte reacții venite în urma declarațiilor de aseară. Înțeleg perfect indignarea pe care o poate genera o asemenea exprimare, DACĂ ACEASTA MI-AR APARȚINE. Din păcate, declarația a fost scoasă din contextul în care a fost făcută”.

Deloc impresionat de răspunsul lui Dăncilă, Alin Popoviciu i-a dat replica foarte rapid și la fel de acid: “Nu încercați să vă scuzați! Am urmărit declarația pe care ați făcut-o în cadrul ,,dezbaterii”, altfel nu aș fi lansat acea scrisoare deschisă. Eu am avut în ultimele luni mai multe mesaje la adresa dumneavoastră, dar le-ați ignorat. De ce îmi răspundeți doar acum, în pragul alegerilor prezidențiale?”

Articolul precedentEuro se apropie de 4,8 lei. Cutremur pe piața valutară
Articolul următorJOIA NEAGRĂ! Al doilea mureșean a murit într-o fântână! Acum, la Sighișoara