Municipiul Târnăveni beneficiază de una dintre cele mai moderne piețe  de zi din județul Mureș. Obiectivul de investiții se ridică la peste 370.000 de euro și a fost inaugurat sâmbătă.

În noua configurație a pieței, s-a realizat o structură care acoperă suprafaţa platformei aferente pieţei, un sistem de preluare ape pluviale de pe învelitoare şi platforme, iluminat în incintă, supraveghere video şi grupuri sanitare publice care deserveasc piaţa.

„A fost unul dintre proiectele în care am crezut și pentru care m-am bătut. Satisfacția este cu atât mai mare cu cât astăzi, Piața agroalimentară “Avram Iancu” a fost deschisă chiar în pragul sărbătorilor”, a transmis primarul muncipiului Târnăveni, Sorin Megheșan.

La eveniment a fost prezent și senatorul PNL Cristian Chirteș, care a declarat: „Târnăveniul are, începând de astăzi, o piață de zi modernă, construită pe un proiect de 370.000 de euro. Alături de primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan și de consilierii noștri am fost printre primii cumpărători ai legumelor de pe Valea Târnavei Mici.”

Prin intermediul cadrului construit modern şi a dotărilor specifice se doreşte atragerea producătorilor agricoli dar şi creşterea numărului de mese oferite şi închiriate de administraţia pieţei.

 

Articolul precedentPunct autorizat de sacrificare a mieilor, la Sighișoara
Articolul următor„Hai cu Liga”, un concept de vacanță pentru studenții mureșeni. Vara aceasta, Skiatos!