Deputatul Doru Oprișcan, președintele ALDE Mureș a făcut aseară, în talk-showul online difuzat de “Agenda de Mureș”, o serie de afirmații surprinzătoare la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.

“Eu nu sunt nici fan Dragnea, nici dușmanul lui Dragnea. Nu mă interesează Dragnea. Dar indiferent dacă Dragnea primește sau nu condamnare, nu văd utilitatea acestui Referendum”, a spus Doru Oprișcan.

În opinia deputatului ALDE, PSD a greșit de la început. Pe motivația că sunt niște hotărâri ale Curții Constituționale care trebuie transpuse în legislație, au încercat atunci să forțeze celebra Ordonanță 13, peste noapte. Dacă tot ce își doreau ei să modifice ar fi trecut prin Parlament, (…) legislația se modifica.”

Doru Oprișcan a făcut și o evaluare a activității ministrului Justiției, despre care spune că “mie nu mi-a fost niciodată simpatic Tudorel Toader, dar acum, de când a început să-i displacă lui Dragnea, a început să-mi placă mie. Acum, în ultima perioadă, a început să-i vină mintea la cap.”

Deputatul ALDE Mureș și-a analizat și propriul președinte de partid, în paralel cu un atac frontal la Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu: “Tăriceanu are o mare calitate: nu se întâmplă să zică azi într-un fel și mâine să o dea la-ntors. Pe mine asta mă suprinde la Dragnea. Zice azi într-un fel și mâine zice la 180 de grade, de parcă a vorbit ăla chelu’ care e tot timpul lângă el, îmi scapă numele”, a concluzionat Doru Oprișcan.

Articolul precedentCinci studenți mureșeni, premiați de Consiliul Britanic
Articolul următorMiniștrii de externe din Ungaria și România, despre Liceul Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureș