Deputatul de Mureș Marius Pașcan, președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară, a luat poziție, în seara de 16 ianuarie, față de o inscripție apărută pe fațada Casei memoriale ,,Avram Iancu”, din Tîrgu Mureș.

Conform fotografiilor și informațiilor postate de Pașcan, “în inscripția profanatoare sunt incluse, cu conotații triviale, și numele martirilor Horea, Cloșca și Crișan, murdăria încheindu-se cu urarea Trăiască Ungaria!”

Deputatul solicită instituțiilor competente  de ordine publică să demareze de urgență cercetările pentru identificarea făptuitorului. “Cui îi tremură genunchii pentru o funcție publică, când trebuie să-și facă datoria profesională pentru climatul necesar de liniște și siguranță publică?! Curaj, aplicați cu fermitate legea, voi fi cel dintâi care vă apără politic și sunt sigur că toți mureșenii responsabili, cei care doresc pacea, bună conviețuire interetnică, concordia și armonia acestui municipiu și județ, vă vor susține și aplauda!”, a arătat Marius Pașcan.

 

Articolul precedentOpere inestimabile în Galeria de Artă Românească Modernă de la Palatul Culturii
Articolul următorProgram unic în țară, pentru copiii târgumureșeni