Patru persoane au fost victimele unui grav accident rutier petrecut pe DN 14, km. 80, în zona localității Laslea. Din păcate, doi tineri au decedat. Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului este șoferul unui autoturim condus spre Sighișoara care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje de pompieri militari și descarcerare precum și cu un echipaj de prim ajutor medical calificat Smurd. De asemenea, s-au alăturat două echipaje ale ambulanței din Mediaș. Persoanele decedate sunt șoferul de 23 de ani care a pătruns pe contrasens și pasagera din dreapta, tot de 23 de ani. Ambii sunt din Mureș. Pentru scoaterea lor din mașină a fost nevoie de intervenția descarcerării.
Celelalte două victime sunt doi tineri în vârstă de 24 și 25 de ani care au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu Mureș conștiente.

„Un bărbat de 25 ani din Mureș șoferul uneia dintre mașini prezintă un traumatism toracic și suspiciune fractură la membrul inferior drept. Pasagerul aceleiași masini de 24 ani tot din Mureș prezintă fractură de bazin”, transmit reprezentanții Ambulanței.

Traficul în zonă a fost reluat după miezul nopții.

sursa: realitateadesibiu.net

Articolul precedentCENTENAR la unul dintre cele mai prestigioase Colegii Naționale din Târgu Mureș
Articolul următorTragedie în Mureș: Un bărbat a murit, după ce a fost atacat de o ursoaică