Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Târnăveni, judeţul Mureş, a fost salvat de la înec, miercuri, de către pompierii militari, după ce a sărit în râul Târnava Mică, care are un debit extrem de crescut în această perioadă.

„Astăzi, în jurul orei 11,20, un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Târnăveni, aflându-se într-o misiune solicitată din partea IPJ Mureş, au salvat o persoană care s-a aruncat în Târnava Mică. Pompierii militari, aflându-se în patrulă cu echipajul de la poliţie, pe strada Zefirului, din municipiul Târnăveni, au fost anunţaţi de către cetăţeni că o persoană s-a aruncat în apă şi este în pericol să se înece. (…) Persoana a fost găsită în apele repezi şi învolburate ale râului Târnava Mică, aceasta se ţinea de crengi şi era în pericol să se înece. Pompierii militari, cu ajutorul unei cordiţe de salvare, au reuşit să ajungă la victimă, să o imobilizeze şi să o extragă din apă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, Dan Petru Daniel.

Potrivit ISU Mureş, bărbatul a fost predat echipajului SMURD care, după evaluarea medicală, l-a transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Târnăveni. 

Articolul precedentVIDEO Autoritățile din Botoșani în alertă după ce Ucraina a anunțat că două diguri au cedat
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 9. Pandemie a capella