Tribunalul Mureș a admis cererea formulată de fostul consilier local PNL, Vasile Miculi, de suspendare a Ordinului Prefectului de Mureș, prin care s-a constatat încetarea mandatului de consilier local în Consiliul Local Municipal Târgu Mureș.

Tribunalul Mureș “Admite cererea formulată de către reclamantul M V, în contradictoriu cu pârâta Instituţia Prefectului judeţului Mureş. Dispune suspendarea Ordinului nr. 121/08 martie 2019 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local al municipiului Târgu Mureş al reclamantului şi declararea ca vacant a locului de consilier local”, conform portal.just.ro.

Hotărârea instanței este executorie, dar poate fi atacată cu recurs, în termen de 5 zile de la comunicare.

Într-un alt dosar, aceeași ins

Cereri similare de suspendare au formulat patru din cei cinci consilieri ale căror mandate au fost declarate vacante de Instituția Prefectului, respectiv Vasile Miculi, Radu Todoran, Dumitru Matei și Călin Moldovan.

Tribunalul Mureș judecă, în toate cele patru cazuri, atât cererile de suspendare a Ordinului Prefectului, cât și de anulare a acestuia.

sursa foto: zi-de-zi.ro

Articolul precedentExercițiu NATO la UPU SMURD Târgu Mureș
Articolul următorCAUZA AMBUTEIAJULUI de astăzi, din Sângeorgiu de Mureș