Victor Ponta, fostul premier al României, a izbucnit pe pagina sa de Facebook și a dezvăluit modul în care o companie aeriană ”își bate joc” de toți românii. În viziunea fostului premier, ”bătaia de joc” este autorizată de Statul Român.

”Sa va mai explic o data de ce isi bate joc Wizz Air de toti romanii – in caz ca inca nu ati inteles : pentru ca le permite Statul Roman si Compania Nationala Tarom! Studiu de caz : ca tot romanul ( amarat si neputincios) merg cu bagaje si copii obositi rupti la Aeroport la Roma ca sa plecam spre casa . Nu ma mira ca cei de la Wizz Air ne anunta doar in aeroport ca avionul are intarziere peste 4 ore – ei stiau de mult ca avionul cu care trebuie sa plecam noi de la Roma nici macar nu a plecat de la Londra spre Bucuresti – oricum nu dau doi bani pe romanii care stau in Otopeni de fazani si asteapta, minim 5 ore sa plece spre Roma !

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentPreşedintele Senatului, Nicolae Ciucă: Prin proiectul propus de PNL şi adoptat în şedinţa de guvern, cetăţenii vor avea un grad crescut de protecţie în faţa unor agresiuni
Articolul următorZodiile care se supără mereu din orice, chiar și fără motiv