După miezul nopții de sâmbătă spre duminică, într-unul din cele mai cunoscute locuri de agrement din Transilvania – Complexul Week-end din Târgu Mureș, a izbucnit un incendiu de proporții la terasa restaurantului Queen Pub. Au ars restaurantul și terasa acestuia, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri.

realitateademures.net vă prezintă imagini cu felul în care arată Queen Pub, după ce focul a mistuit terasa și o parte a restaurantului.

Pompierii mureșeni au dat dovadă de un profesionalism deosebit la intervenția de sâmbătă noapte. În momentul sosirii la locul evenimentului, incendiul cuprinsese întreaga terasă, construită din lemn.

Pericolul a fost major, din cauza faptului că alimentarea cu gaz nu a putut fi oprită. Gazul a îngreunat operațiunile de localizare și stingere, existând totodată și pericolul unei explozii. În paralel, pompierii mureșeni au creat dispozitive de protecție a clădirilor învecinate.

ISU Mureș a luptat cu focul mai multe ore, până s-a s-a reușit lichidarea ultimelor focare ale incendiului. Din fericire, nu au existat victime iar incendiul nu s-a propagat la celelalte clădiri.

Cauza incendiului este în curs de stabilire, fiind constituită o comisie de anchetă.

Articolul precedentVIDEO: INTERVENȚIE DRAMATICĂ. Au crezut că au găsit trupul lui Andrei Haiduc
Articolul următorINCONȘTIENT. Conducea beat, fără permis, a accidentat un pieton și a fugit